General Knowledge Questions and Answers – About Waterfalls

Question Answer
1 Q. What is name of the largest waterfalls in the world? Ans: Victoria Falls
2 Q. What is name of the second highest waterfalls in the world? Ans: Tugela Falls
3 Q. What is name of the highest waterfalls in North America? Ans: Yosemite Falls
4 Q. Where is the world’s largest underwater waterfalls? Ans: Denmark Strait
5 Q. Where is the largest waterfalls in the world? Ans: Zimbabwe
6 Q. What is name of the second largest waterfalls in the world? Ans: Victoria Falls
7 Q. What are the most beautiful waterfalls in the world? Ans: Victoria Falls, Iguazu Falls, Angel Falls, Niagara Falls, Kaieteur Falls
8 Q. Which is the highest waterfalls in the world? Ans: Angel Falls
9 Q. “Angel Falls” is located in which country? Ans: Venezuela
10 Q. What are the Millstream Falls? Ans: The extensive waterfalls in Australia
11 Q. What is name of the biggest and most spectacular falls in South America? Ans: Iguazu Falls
12 Q. “Sutherland Falls” is located in which country? Ans: New Zealand
13 Q. What is name of the tallest waterfalls in Canada? Ans: Della Falls